My First Giveaway

U ols pengumpul tegar FM???
Kalau ya...haaa..mari kita meriahkan giveaway ni


Syarat-syarat pun senang....tak caya meh jengah SINI!!

Cepattttt....tarikh tutup ialah pada 6 June 2010 ni....

My Wish Giveaway-503020



Jom join giveaway anjuran


Hadiah plak tajaan





Ok...ni wishlist akak kalau menang ye!

RM 50

Nak kain pasang

RM 30

Beli cloth diapers untuk my baby Damia

RM 20

Beli broochlah...

Senang ajekan wishlist akak?? Hehehehe.......

Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw



Marilah kita join lucky draw ni!!


anjuran Ilhanryan dan tajaan Aivee Emart & Ryansluver

Hadiah-hadiah menarik tau!Jom jengah...










Silalah jengah blog Ilhanryan ye!

 

Giveaway My Life...My Stories...Demi Adam Daniel

Nak join giveaway yang menawarkan hadiah yang sungguh mabeles!!!


Jom tengok antara hadiah yang menanti pemenang bertuah itu


Ni hadiah tempat pertama

Ni hadiah untuk tempat ke 4 dan 5

Ni untuk pemenang tempat ke 10

So sapa yang berkenan nak cuba nasib dapat hadiah-hadiah tu,silalah jengah blog ni ye!



Pertandingan Teka Berat Zara Maryam

Jom main teka-teka!
Kali ni nak try teka berat si baby cute ni...Zara Maryam

Aunty teka berat Zara Maryam pada 26 May 2010 ialah

4.55kg

U ols yang berminat nak join,jengah blog ini ye!

Giveaway From Us


Ibu Damia, Nana sekali lagi anjurkan giveaway...kali ni aku harap adale rezeki aku sebab closing date GA ni jatuh pada hari besday aku! Hihihi...kalau menang, memanglah bermakna sungguh besday aku tahun ni! Amin....

Jom check syarat-syaratnya yang tersangat sempoi...rugi kalau tak join!!

1. jadi follower

2.buat simple entry pasal giveaway ni tajuk : Giveaway From Us

3. upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry ni

3.tinggalkan link giveaway korang kat entry ni

Yang bestnya...part hadiah tu....
Best...best.....dptlah aku berjalan sakan ke Melaka cuti sekolahni kalau dapat hadiah tu....

TARIKH TUTUP GIVEAWAY : 23 MAY 2010

Berminat...klik aje sini!

First Giveaway By Putri Roh


Pagi Sabtu berjalan-jalan,
Sekali terjumpa terus berkenan,
Tak tunggu lama keyboard ku tekan-tekan,
Entry dihantar untuk penilaian.


Kengkawan yang peminat tegar giveaway macam aku ni, kalau tak join GA ni korang rugi sebab kata Putri Roh aka Koi...hadiah yang bakal dimenangi memang berbaloi2!! Apa tungu lagi, jomlah JOIN!!!


Pssttt Koi..tarikh hikmat tu besday ke? Hehehe..kalau besday, kita berkongsi tarikh hikmat yang sama!!