Ole-ole Dari Jakarta Oleh Yuka-Luv


STICKY MODE..FOR NEW ENTRY DO SCROLL DOWN...TQ..

Waaaduuh..bagus banget seh hadiah yang ditawarkan oleh Ibu Yuka...(praktis2 cakap Indo!)

Yuka-Luv yang baik hati tingatkan kawan-kawannya

Walaupun belum berlepas ke Jakarta-Bandung lagi tapi Yuka dah pasang niat
nak beri cendera mata yang dibeli dari sana..
(Yahhoo...beli baju sulam utk Ayu ye Yuka!)


Nak join tak susah mana pun....jom kita tgk apa syarat2nya:

1. Buat 1 entry mengenai cabutan bertuah ini dengan menggunakan tajuk Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv. Entry itu mesti dibuat sticky mode sehingga tarikh tutup peraduan ini.-SIAP!

2. Sila maklumkan entry yang telah siap dibuat kepada yuka dengan meninggalkan link anda diruangan komen di entry ini...-SIAP

3. Sila nyatakan referer anda bagi cabutan bertuah ini.-BLOG YUKA SENDIRI

4. Tarikh tutup Cabutan bertuah ini ialah pada 31hb Mac 2010 pukul 11.59pm- OK SEMPAT LG SAPE NAK JOIN

5. Cabutan akan dibuat secara telus dan tanpa dipengaruhi oleh mana-mana pihak.-PILIH AKAK YE!HIHIHI

6. Penyertaan terbuka kepada semua rakyat Malaysia ( bagi rakyat Malaysia yang berada di luar negara pun boleh menyertai cabutan bertuah ini...tetapi hadiah akan diposkan kepada waris2 atau kawan anda di Malaysia )
Berminat???Jom terjah blog Yuka kat sini!

The Quilter's Bag Giveaway

Hey you....yes you...wanna win this stuff???




Come and join


Very easy steps to join this giveaway :

1. Become our follower

2. Write something about our giveaway and link us in your blog

3. Tell your friend(s) about us

4. Let us know that you want to join our giveaway by leaving your comments here

5. Giveaway starts from March 21 - March 29, 2010

6. The winner will be announced on April 1st, 2010

7. Winner will get all of the above goodies - 3 yards of Large Half Circle ribbons from American Crafts Premium Ribbon, 3 Fat Quarters ( 2 x Calico, 1 x Susan Winget), 4 assorted sizes of flower buttons and 1 Family Living Simply Delicious Chocolate recipe book!

Come and join this giveaway!For more info,do VISIT HERE!

Tecit Tenit Tomel My 1st Giveaway

Ala...ala....ala.....tomey tomeynya gambar ni...

Katanya puan penganjur, gambar kat atas tu ada kaitan dengan hadiah yang ditawarkan kepada pemenang yang sertai giveawaynya


Syarat utk join giveaway ini:
Bagi yang ada blog
Terbuka kpd semua bloggers dan mereka yg takde blog pn bleh join gak.
Jadi follower blog tecik tenit tomel dan linkkan blog ini dlm bloglist anda.
Buat satu simple entri tentang giveaway ini dgn tajukt Tecik Tenit Tomel My 1st Giveaway dan jgn lupa tepekkan gambar di atas serta letakkan link entri ini pada entri anda.
Tinggalkan komen anda di sini dan link yg telah dibuat tentang giveaway ini.
Bagi yang tiada blog lak anda bleh gak join dgn
Jadi follower blog ini
Emailkan ttg giveaway ini kpd 5 org dan cc kpd wan_nur31@yahoo.com.
Ataupn add kan nama anda di facebook( id suchi zahraa azwan)

Pastikan link ttg giveaway ini di war-warkan di wall anda.

Jangan lupe tinggalkn komen di sini beserta email @add facebook anda.

Giveaway bermula pada hari ini dan tarikh tamat pd 31 mac 2010 11.59mlm..ape tunggu lg..


Sempat lagi ni kengkawan kalau nak join....meh KLIK SINI!

Contest Ke Lucky Draw???

Teruja bila tengok hadiah yang ditawarkan oleh


Jom kita tengok apa hadiah yang menanti pemenang-pemenang bertuah tu!
V
V
V
V
V

Hadiah extra special:

Peserta pertama yang mengemail kami & menepati syarat2 yang ditetapkan layak memenangi:

1 x Kebaya Jawa (set baju pasang + selendang), harga pasaran RM 100++

2 x Brooch batu Austria berjuntai

Tempat pertama:

1 x Telekung Wadimor dari Indonesia, harga pasaran RM 200++. Boleh pakai nak g terawikh nanti k, dan sangat exclusive nak buat hantaran pun boleh ;)

1 x Brooch batu Austria berjuntai

Tempat kedua:

1 x Kebaya Jawa (set baju pasang + selendang), harga pasaran RM 100++

1 x Brooch batu Austria berjuntai

Tempat ketiga:

1 x beg dompet Chanel gold-colour (non-authentic)

1 x Brooch batu Austria berjuntai

5 hadiah saguhati:

1 x beg dompet Chanel black-colour (non-authentic)

1 x beg dompet LV black-colour (non-authentic)

1 x beg dompet LV maroon-colour (non-authentic)

1 x beg dompet D&G gold-colour (non-authentic)

1 x beg dompet Chanel brown-colour (non-authentic)






Menarik kan hadiah-hadiahnya???Jom kita join giveaway ni..klik sini ok!

Kak Yong's Shoppe 1st Giveaway @ Cabutan Bertuah


Sempat lagi rasanya nak join giveaway ni



http://kakyongshoppe.wordpress.com/2010/03/21/
kakyongs-shoppe-1st-giveawaycabutan-bertuah/



Syarat-syarat yang paling senang...terima kasih Kak Yong kerana sudi anjurkan giveaway ni!

  1. subcribe to Kakyong’s shoppe.. hanya masukkan email anda di kotak yang di sudut kanan atas tu.. reason : supaya tak terlepas update terkini dari kakyong’s shoppe melalui email
  2. untuk yang ada blog, sila la buat simple n3 about this giveaway, as long ade banner & link back.. enough. tak perlu tepek banner di side bar.
  3. yang ade FB, sila la war2 di FB.. jika dah buat n3 di blog tak perlu war2 di FB.. yang war2 di FB sila add kakyong habibah yahya.
  4. tinggalkan link di kotak komen .. salah satu link samada link n3 blog @ link n3 FB..
  5. Cabutan hadiah giveaway akan dibuat menggunakan Mr Random
Yang menariknya..kalaulah menang giveaway ni akan dapat hadiah-hadiah ni
V
V
V
V
V
V
V

1st place dapat CD Coolababy button blue

2nd & 3 rd place dpt voucher RM15 n RM10

Berminat boleh klik sini ok!

Giveaway Contest Birthday Blog Cik Fa

Salam pagi Jumaat...berjalan-jalan kat Malaysia Giveaway,ternampak giveaway yang tarikh tutupnya hari ni....harus aku join!Sempat lagi nih!


Nak tahu tak syarat-syaratnya...senang sangat tau!

1. jadi follower blog cik fa-SIAP



2. letak banner di atas pada entry dan sidebar. link kepada giveway contest b'day blog cik fa-SIAP

3. buat entry tentang giveway contest b'day blog cik fa dalam blog anda-SIAP

4. tinggalkan link entry anda pada comment di bawah ye..untuk cik fa check-SIAP
senang kan???so apa tunggu lagi..jom la join..tarikh tutup penyertaan 26 mac 2010 (jumaat- 1pm). cabutan bertuah akan dibuat pada hari esoknya 27 mac 2010. mari-mari join..hadiah menarik menanti anda..

Sempat lagi kalau nak join...sila KLIK SINI

@Renim Giveaway

 Dah lama betul aku menyepikan diri dari menjoinkan diri dengan contest/giveaway/lucky draw....kini aku kembali dengan suka citanya menjoinkan diri untuk giveaway by Renim


Nak join jugak???Sangatlah dialu-alukan!
Check dulu syarat-syaratnya!
  1. JADI FOLLOWER @RENIM'S GIVEAWAY...
  2. LETAK BANNER KAT ATAS NI LINKKAN KE GIVEAWAY INI...
  3. BUAT ENTRY TENTANG @RENIM'S GIVEAWAY DALAM BLOG ANDA...
  4. ADD @RENIM'S GIVEAWAY DALAM BLOG LIST ANDA...
  5. NYATAKAN REFERRER ANDA... (ADE GIFT UTK REFFERER)-referrer Malaysia Giveaway
  6. SILA TINGGALKAN LINK ANDA PADA EMAIL SAYA (chokkelat26@yahoo.com)...
  7. RAJIN2KAN LAH KLIK NUFFNANG SAYA.... (*_~)
TARIKH TUTUP:- 9-03-2010 telah dilanjutkan sehingga 23.03.2010

Kawan-kawan yang minat nak join,jengah blog ini ye.....

Kami: 1st Giveaway

Waaahhh..waaah...waaaahh...meriahnya!!!
Apa yang meriah tu, jom heboh ke???
Bukan...tapi meriahnya 5 sekawan ni jadi penganjur
Jadi mari kita pakat-pakat memeriahkan lagi giveaway yang dah sedia meriah ni!
Kata 5 sahabat.....Syarat² penyertaan



1.Syaratnye simple je, tp perlukan mase yg lame skit, korang di wajibkan jadi follower kitorg nie, sbb ni semua penyumbang hadiah & juri² di iktiraf dan sudikanlah letak blog ktorg dlm bloglist supaya korang tahu perkembangan giveaway nie sebab setiap blog akan bagi infomasi berbeza....

2.Lepas nie, kalau korang rase tak nk jadi follower ktorgpun, ktorg tak marah...terpulang pada hak individu, tp utk menyertai giveaway nie korang WAJIB jadi follower...please!!!! untuk kali nie je jd follower ktorg yeee.... :)

3.Kena buat satu entry pasal KAMI : 1st Giveaway nie & letakkan sekali banner kat atas nie....tak payah buat SME (sticky mode entry)...

4.Pada sesapa yang nak join kena bagi link korang dalam comment box untuk entry KAMI : 1st Giveaway dalam blog Zura....then nti Imah akan updatekan nama korang sebagai peserta dalam blog dia...

5.Lepas tue korang duk diam sampai ktorg cabut undi....dan akan ada arahan baru dari Imah...so bermula ari nie smpai 12hb, aku dan kengkawan akan monitor, tgk siapa yang kena...hehehe....

6.KAMI : 1st Giveaway ini akan berlanjutan selama 2 minggu....

7.Selamat mencuba....hadiah dia mmg best...superb..ape? tunggguuuuuuuuuuuuuuuu


Jom meriahkan lagi giveaway ni!!!

Purple Light 1st Giveaway


Pn Huda anjurkan 
sempena hari lahir beliau

SELAMAT HARI LAHIR YE HUDA!!
SEMOGA PJG UMUR,SIHAT SENTIASA & DIRAHMATI ALLAH SELALU...

Marilah kawan-kawan kita meriahkan lagi giveaway Pn Huda


Syarat-syarat penyertaan:

  • terbuka kepada semua bloggers
  • letakkan banner giveaway di sidebar blog anda dan linkkan ke entry ini
  • perlu menjadi follower blog Purple Light
  • tulis simple entry tentang this giveaway (optional)
  • letakkan komen berserta emel dan url blog menandakan anda join this giveaway
  • hanya SEORANG (1) pemenang akan dipilih melalui cabutan yg akan dilakukan oleh juri pilihan
  • hadiah special menanti anda yg terpilih!!! :)


Giveaway berakhir pada
15hb Mac 2010, jam 10pm


JOM KLIK SINI

100th Layout Giveaway~Queen of The Crop!!!!

100th Layout Giveaway~Queen of The Crop!!!!
anjuran Mazlina

Nak tgk apa hadiahnya???
V
V
V
V
V
Menarikkan???

So kata Mazlina :

1) Be a follower

2) Comment on this entry

3) Promote this giveaway at your blog!


Info lanjut klik sini

Inspirasi Lissa's Giveaway

Lissa anjurkan giveaway

Sangat senang nak join...tak susah mana maaa...

Kata Lissa :

To join my GiveawaY is so easy…
1) Make entry about my GiveawaY in your blog or write ‘Status Update’ about my blogshop at your Facebook (for those who doesn’t have blog)
2) Link my blogs to your bloglist
3) Be my blogs follower or be my Facebook Fan (for those who doesn’t have blog)4) Email me your link or Facebook profile at marhoneybee@gmail.com with title ‘GiveawaY’

Kawan-kawan yg minat nak join,meh terjah blog Lissa!

Contest Teka Mata Cik Bun Bun

Contest yang menarik...tak penah lagi aku join contest macam ni
Kreatif sungguh Cik Bun Bun ni ye!
Naik juling biji mata akak nak pilih jawapannya..


Haaa..sape dapat teka mata Cik Bun Bun??Ce tgk antara mata-mata ni mana kepunyaan
Cik Bun Bun dan kawan baiknya Cik Ebby


Mata CANTIK kepunyaan cik bunbun adalah mata yang bernombor



[1]


[6]


[9]


Mata kepunyaan cik ebby adalah mata yang bernombor [10]


Saya mendapat tahu tentang contest ini daripada cik bunbun sendiri

Nak join KLIK SINI!

Sweet Craft 4 U 1st Giveway

Sempena anniversary pertama Amyha dgn En Husben terchenta, maka Amyha bermurah hati anjurkan
1st Giveway untuk pengunjung-pengunjung blognya....
SELAMAT ULANG TAHUN YE AMYHA & EN HUSBEN!
SEMOGA SENTIASA DIRAHMATI ALLAH DAN JODOH BERKEKALAN HINGGA KE HUJUNG NYAWA...AMIN...

Kata Amyha...pada sesiapa yg nak join..silalah ikut syarat-syarat yg di bawah ini :
V
V
V
V
V
V
1-Jadi follower sweetcraft4u.blogspot

2-Linkkan sweetcraft4u.blogspot kedalam blog list anda
3-Buat satu pos @ entry dalam blog anda tentang Giveaway ini..jgn lpa letakkn skali gambar diatas dan linkkan ke entri giveaway ini
4-Last skali,jgn lupa tinggalkan jejak anda pd entry ini menandakan anda tlh join giveaway ini
p/s: Hanya seorang pemenang akan dipilih oleh juri pilihan..akak le tu....
Hadiah yang menarik menanti anda yg terpilih.. :) sure menarik sangat sbb sorang aje lucky winner!
Tarikh Tutup Penyertaan : 14 March 2010 (our anniversary)- hepi anniversary!

Nak join?? Bolehh....Apa tengok-tengok....pegile jengah blog Amyha sekaranggggg!!!!

Shopperlicious Anniversary Giveaway


Ala ala ala cantiknya kasut kat atas tu....

Kasut free?? Biar betul??Ada ke orang nak bagi kasut free??

Kenapa, tak percaya?? Percayalah....

Siapa yang nak bagi kasut free tu???

Haaa..meh terjah blog


Syarat-syarat untuk sertai giveaway ni macam kat bawah ni:

Katanya blog owner...

1- Be my followers!! ( yg ni mmg WAJIB!) -DONE

2- Buat post ttg Shopperlicious dlm blog korang dgn cara yg plg kreatif, inovatif & b`jaya m`beri kesan kpd readers.. - DONE tapi tak taulah cukup syarat ke tak...

4- Ceritakan skali item yg pernah korang beli di Shopperlicious (**sekiranya ada).- BLM PNH BELI LG DIK...

3- Korang blh copy pic dr Shopperlicious & m`edit utk tujuan contest ni kat blog @ youtube -DAH COPY PIC PUN

5- Setiap post @ promosi harus di sertakan link http://shopp3rlicious.blogspot.com/- DAH LINK BACK

6- Dlm post korang mst juga ada ayat ni " kenapa kene beli kasut di Shopperlicious kerana..... "

"Kenapa kene beli kasut di Shopperlicious kerana setiap kasut yang ditawarkan kat sini sangat menarik kepada pengumpul-pengumpul kasut untuk membelinya dan akan terserlah keanggunan kepada si pemakai"
Hadiah yang menanti pemenang!!

1st winner - 2 pairs wedges + 2 pairs earing + watch +padding shoe +mystery gift
2nd winner - 1 pairs wedges + earing + belt + padding shoe +mystery gift

** Saguhati akan di berikan kpd post yg di rasakan layak**
 
Apa tunggu lagi...haaa...klikle sini kalau nak join!