Giveaway Contest Birthday Blog Cik Fa

Salam pagi Jumaat...berjalan-jalan kat Malaysia Giveaway,ternampak giveaway yang tarikh tutupnya hari ni....harus aku join!Sempat lagi nih!


Nak tahu tak syarat-syaratnya...senang sangat tau!

1. jadi follower blog cik fa-SIAP



2. letak banner di atas pada entry dan sidebar. link kepada giveway contest b'day blog cik fa-SIAP

3. buat entry tentang giveway contest b'day blog cik fa dalam blog anda-SIAP

4. tinggalkan link entry anda pada comment di bawah ye..untuk cik fa check-SIAP
senang kan???so apa tunggu lagi..jom la join..tarikh tutup penyertaan 26 mac 2010 (jumaat- 1pm). cabutan bertuah akan dibuat pada hari esoknya 27 mac 2010. mari-mari join..hadiah menarik menanti anda..

Sempat lagi kalau nak join...sila KLIK SINI

0 comments: