Kami: 1st Giveaway

Waaahhh..waaah...waaaahh...meriahnya!!!
Apa yang meriah tu, jom heboh ke???
Bukan...tapi meriahnya 5 sekawan ni jadi penganjur
Jadi mari kita pakat-pakat memeriahkan lagi giveaway yang dah sedia meriah ni!
Kata 5 sahabat.....Syarat² penyertaan



1.Syaratnye simple je, tp perlukan mase yg lame skit, korang di wajibkan jadi follower kitorg nie, sbb ni semua penyumbang hadiah & juri² di iktiraf dan sudikanlah letak blog ktorg dlm bloglist supaya korang tahu perkembangan giveaway nie sebab setiap blog akan bagi infomasi berbeza....

2.Lepas nie, kalau korang rase tak nk jadi follower ktorgpun, ktorg tak marah...terpulang pada hak individu, tp utk menyertai giveaway nie korang WAJIB jadi follower...please!!!! untuk kali nie je jd follower ktorg yeee.... :)

3.Kena buat satu entry pasal KAMI : 1st Giveaway nie & letakkan sekali banner kat atas nie....tak payah buat SME (sticky mode entry)...

4.Pada sesapa yang nak join kena bagi link korang dalam comment box untuk entry KAMI : 1st Giveaway dalam blog Zura....then nti Imah akan updatekan nama korang sebagai peserta dalam blog dia...

5.Lepas tue korang duk diam sampai ktorg cabut undi....dan akan ada arahan baru dari Imah...so bermula ari nie smpai 12hb, aku dan kengkawan akan monitor, tgk siapa yang kena...hehehe....

6.KAMI : 1st Giveaway ini akan berlanjutan selama 2 minggu....

7.Selamat mencuba....hadiah dia mmg best...superb..ape? tunggguuuuuuuuuuuuuuuu


Jom meriahkan lagi giveaway ni!!!

0 comments: