Shopperlicious Anniversary Giveaway


Ala ala ala cantiknya kasut kat atas tu....

Kasut free?? Biar betul??Ada ke orang nak bagi kasut free??

Kenapa, tak percaya?? Percayalah....

Siapa yang nak bagi kasut free tu???

Haaa..meh terjah blog


Syarat-syarat untuk sertai giveaway ni macam kat bawah ni:

Katanya blog owner...

1- Be my followers!! ( yg ni mmg WAJIB!) -DONE

2- Buat post ttg Shopperlicious dlm blog korang dgn cara yg plg kreatif, inovatif & b`jaya m`beri kesan kpd readers.. - DONE tapi tak taulah cukup syarat ke tak...

4- Ceritakan skali item yg pernah korang beli di Shopperlicious (**sekiranya ada).- BLM PNH BELI LG DIK...

3- Korang blh copy pic dr Shopperlicious & m`edit utk tujuan contest ni kat blog @ youtube -DAH COPY PIC PUN

5- Setiap post @ promosi harus di sertakan link http://shopp3rlicious.blogspot.com/- DAH LINK BACK

6- Dlm post korang mst juga ada ayat ni " kenapa kene beli kasut di Shopperlicious kerana..... "

"Kenapa kene beli kasut di Shopperlicious kerana setiap kasut yang ditawarkan kat sini sangat menarik kepada pengumpul-pengumpul kasut untuk membelinya dan akan terserlah keanggunan kepada si pemakai"
Hadiah yang menanti pemenang!!

1st winner - 2 pairs wedges + 2 pairs earing + watch +padding shoe +mystery gift
2nd winner - 1 pairs wedges + earing + belt + padding shoe +mystery gift

** Saguhati akan di berikan kpd post yg di rasakan layak**
 
Apa tunggu lagi...haaa...klikle sini kalau nak join!

0 comments: