Tecit Tenit Tomel My 1st Giveaway

Ala...ala....ala.....tomey tomeynya gambar ni...

Katanya puan penganjur, gambar kat atas tu ada kaitan dengan hadiah yang ditawarkan kepada pemenang yang sertai giveawaynya


Syarat utk join giveaway ini:
Bagi yang ada blog
Terbuka kpd semua bloggers dan mereka yg takde blog pn bleh join gak.
Jadi follower blog tecik tenit tomel dan linkkan blog ini dlm bloglist anda.
Buat satu simple entri tentang giveaway ini dgn tajukt Tecik Tenit Tomel My 1st Giveaway dan jgn lupa tepekkan gambar di atas serta letakkan link entri ini pada entri anda.
Tinggalkan komen anda di sini dan link yg telah dibuat tentang giveaway ini.
Bagi yang tiada blog lak anda bleh gak join dgn
Jadi follower blog ini
Emailkan ttg giveaway ini kpd 5 org dan cc kpd wan_nur31@yahoo.com.
Ataupn add kan nama anda di facebook( id suchi zahraa azwan)

Pastikan link ttg giveaway ini di war-warkan di wall anda.

Jangan lupe tinggalkn komen di sini beserta email @add facebook anda.

Giveaway bermula pada hari ini dan tarikh tamat pd 31 mac 2010 11.59mlm..ape tunggu lg..


Sempat lagi ni kengkawan kalau nak join....meh KLIK SINI!

0 comments: