A Hi-I'm-ABC-Craft Giveaway

Psstt...pssstt....marilah sini....Sini...dekat sikit...Nak bagitau ni...ada giveaway!! Apa giveaway?? Yelah, giveaway anjuran


sempena nak memperkenalkan kepada bloggers semua adanya ABC Craft...

Dah terjah hasil kerja tangan ABC Craft...memang tersangatlah menarik, tertarik...da bomb!



Sangat senang nak join.....tak percaya??? Klik sini ok!

Jom kita meriahkan giveaway ni dan bagi sokongan kepada ABC Craft!!

Iezmierah Special Giveaway

Berblogwalking pepagi buta....nampak ada giveaway baru yang aku minat nak join


yang dianjurkan sempena birthday baby girl Chugie yang pertama,
Nur Fatin Adlina

HAPPY 1ST BIRTHDAY CAYANG!!
Semoga menjadi anak kebanggaan ibu ayah ye!


Untuk join GA ni ada 2 kategori,

1. Pengkomen tertinggi

2. Pengunjung blog

so kalau u ols minat nak join kedua-duanya, silalah jengah sini untuk baca syarat-syarat lanjut ye!

Apa tunggu lagi?? Jom..jom...jom...kita memeriahkan Giveaway Chugie ni!!!

Giveaway & Contest With Fazilzura

Sedang berblogwalking terjumpa contestni


Rasanya macam sempat lagi join....harapnya diterima!





Nak join,klik sini!

Giveaway From Bebelanku

Sempat lagi...sempat lagi...nak join




Syarat-syaratnya :

sila jadi follower ♥bebelanku♥
letakkan sticker give away cik aida yg di atas tu di side banner blog kalian

buat satu entri di mana kalian menyertai entry ini

linkkan ♥ bebelanku ♥ pada entry tersebut
dropkan link blog anda di ruang komen ♥bebelanku♥ ini

click iklan nuff cik aida sekiranya ianya muncul (^-^)


Nak join klik sini!

@@April_giveaway@@ by Zie Fauzi

Nak join!! Nak join!! Tak lambat lagi rasanya nak join



Ayu dapat tahu GA ni dari

MALAYSIA GIVEAWAY

So sesape berminat join kat SINI

Contest Seiras Wajah Kembali!

Tah sempat tah tidak ni...harap2nya diterima ye!



Ini gambar yang dipertandingkan untuk kategori ayah dan anak

Inilah saya, Damia dan Papa.....

NAMA ANAK : WAN DAMIA AMANDA BT WAN FARID
PANGGILAN : DAMIA
TARIKH LAHIR : 4.10.2009
PANGGILAN UTK AYAH : PAPA

Persamaan antara Damia dan Papa...yang paling ketaranya ialah tang hidung tu sebab Mama kata hidung Damia ikut hidung Papa yang besar dan tak mancung macam hidung Mama..hehehe...muka Damia pun photostate muka Papa...dengan pipi tembamnya lagi...memang ikut muka Papa lah!
So kengkawan yang nak join,KLIK SINI OK!

Cabutan Bertuah Raflessia Collection

Adik manis Nurazimah Sabree sekali lagi buat cabutan bertuah....tapi kali ni kat blogshop dia plak...


Syarat-syarat yang perlu dipatuhi kalau nak join cabutan bertuah ni...check it out!!
syarat2nya.. sepert berikut:

1. follow this blog

2. letakkan banner di sidebar dan link kan sekali ye ke sini

3. letak kedua2 blog di blog list anda

4. tuliskan entry bertajuk "cabutan bertuah raflessia collection "

5. setelah siap segala2nya.. sila post link entry korang di ruangan post comment okiess..!

5 syarat ini harus diikuti okiess kawan2!!

So apa tunggu lagi....jomlah sama2 meriahkan giveaway adik Nurazimah ni!

KLIK SINI AJE untuk join!

Nil Birthday Giveaway

Adik Nil yang bakal bergelar seorang pendidik menganjurkan


sempena hari lahirnya yang ke 20 tahun pada 14 April




Selamat Hari Lahir yang ke 20
Buat Adik Nil






zwani.com myspace graphic comments

Terimalah doa Kak Ayu untuk Nil di hari bahagiamu...

Usiamu menginjak setahun lagi, adikku
Mempamerkan betapa kau sudah dewasa kini
Dalam menongkah arus hidup
Yang tak pernah putus dengan cabaran
Serta dugaan

Sekalung doa ku titip buatmu
Bersama hembusan angin kejayaan
Bersamanya sayap usaha
Ditunjangi mata iman dan takwa
Jua kaki tawakal agar mendaratmu teguh

Namun jangan sekali kau leka
Saat doa ku titip dan terbang padamu
Ingatlah ada taufan bakal melanda
Ada hujan datang menerpa

Pokoknya asalkan sayap usaha lebar terbentang
Dinding durjana pasti kau redahi
Agar kau berjaya dengan jayanya

Doaku buatmu agar kau
Sentiasa cekalkan hati
Bulatkan tekad
Teguhkan usaha
Lihatkan impianmu

Agar impian jadi harapan
Harapan kan  jadi cita-cita
Dan pastinya usaha menyusul
Cita-cita menjadi realiti

Amin......


zwani.com myspace graphic comments

Baby's Special Pose Contest

Sedang berblogwalking, ternampak ada satu lagi contest menarik untuk disertai




anjuran Aqilah's Heaven





Jom kita check jap syarat-syaratnya!


1. Add kan blog ini dalam blog anda and mesti jadik follower skali yer.. -DONE



2. Terbuka pd bb berusia 6 bln - 4 tahun sahaja - DONE

3. Copy gambar di atas, letakkan kat side bar uols n kene link kan kat entry contest ni ekk.. - DONE

4. Mesti uploadkan sekeping sahaja gambar pose menarik anak anda and citer sikit nape anda rase pose tuh menarik.. :)- DONE

5. Sila nyatakan nama anak, tarikh lahir, nama ibu n emel add ya.. - DONE

6. Contest bermula dr 26 Mac hingga 25 April 2010 nih, insyaAllah, keputusan akan di keluarkan pada 26 April 2010 nnt ya -MUDAH-MUDAHAN ADA REZEKI...AMIN

7. Yg paling penting, tgglkan entry anda di ruangan comment ya!!


Ok...ni gambar baby aku, Damia untuk dinilai oleh panel juri...;-D



NAMA BABY :WAN DAMIA AMANDA BT WAN FARID
TARIKH LAHIR : 4.10.2009
NAMA IBU : NOR AZLINA IDRIS

Aku rasa pose baby Damia kat atas tu menarik sebab itu kali pertama Damia dibawa bermandi manda dan posing dengan swimsuit. Masa gambar diambil Damia berada dalam dakapan Papanya.Damia jadi terpegun dan tertarik bila tengok air yang mengalir hasil ombak buatan di Bukit Gambang.......
Kengkawan yang nak join Klik sini ye!

Chempaqa's Giveaway

Penyertaan aku di saat-saat akhir sebab baru terperasan ada giveaway ni yang menawarkan hadiah yang sangat-sangat aku minat....


Aku pilih nak join kategori English Lavender....

So kengkawan, nak tau syarat-syarat penyertaan, klik sini ok!

Pot Pet Mek Rose 2nd Anniversary Giveaway

Nak join!!! Nak join jugak.....



Syarat-syaratnya???

Jadi Follower PotPetMekRose -DONE



Masukkan blog ini ke Blog List anda - DONE

Letakkan banner contest di side bar & link back - DONE

Buat satu entry tentang contest ini - DONE

Jangan lupe tinggal link korang..nanti senang aku nak terjah.- DONE

Teka gambar di bawah

Akak rasa kat dalam envelope tu ada voucherla...

So sesapa yang nak join masih ada masa lagi sebab pukul 11.59 mlm kang giveaway ni tutup!!!KLIK SINI okeh!

Contest Muka Garang Si Kecik

Alamak...hari ni last date untuk join contest ni...harap-harapnya penyertaan aku diterima ye!



anjuran Mama Danish

Check dulu syarat-syaratnya :

Jadi follower blog ni (terima kasih :P)- DONE



Copy banner kat atas dan letakkan kat side bar blog memasing berserta link ke en3 ini -DONE


Up load sekeping gambar anak yang umurnya antara 1bulan ke 3 tahun (muka kena serius or garang ye..)- DONE


Sertakan sekali nama penuh dan manja anak, tarikh lahir, nama ibu bapa dan email untuk dihubungi -DONE


Dah siap semuanya, tinggalkan komen kat entry ini berserta link sekali - DONE
Contest ini bermula pada 22 Mac-22 April (sebulan)


Sebagai confirmation, aku akan tinggalkan komen kat entry korang



Ini gambar yang aku pertaruhkan....



NAMA ANAK : WAN DAMIA AMANDA BT WAN FARID (DAMIA)

TARIKH LAHIR : 4.10.2009

NAMA IBU : NOR AZLINA IDRIS

Cabutan Bertuah Versi Takde Perasaan

Sangat senang nak join cabutan bertuah ni....so sesapa yang berminat,silalah join



Nak tahu keterangan lanjut, silalah jengah SINI

Giveaway Kedai Islah

Sungguh ceria di pagi hari,
Meh kengkawan join giveaway ni!

Giveaway Kedai Islah

Aduss...bagi pemakai tudung macam aku ni, brooch dan tudung tak boleh dipisahkan....Macam lagu dan iramala...
.
Sekali tu tengok hadiah yang ditawarkan oleh Kedai Islah ni memang mengancam hati

Korang tak percaya??? Meh tengok hadiah-hadiah kat bawah ni

V
V
V
V
V
V
V
Ni hadiah utk cabutan pertama....so suwweeetttt....

Ni plak hadiah cabutan kedua....aduss..mengancam hati sungguh

Tak dapat yg kat atas tu, dapat yg ni pun jadila....bersyukur sgt2...

So kengkawan,jomlah join giveaway ni..jengah SINI ye!

Memory Shop : Cabutan Bertuah

Sebagai tanda sokongan atas pembukaan semula blogshop The Memory Shop ni, aku dgn rela hatinya nak menjoinkan diri ye!



Syarat-syaratnya sangatlah senang....rugi wooo kalau tak join!

1. post di blog anda tentang LUCKY DRAW

2. follow blog ini

kepada mereka yang telah memenuhi syarat di atas boleh tinggalkan comment di sini berserta link posting anda.

 
KEPUTUSAN LUCKY DRAW AKAN DIUMUMKAN PADA 4/5/2010
HADIAH-HADIAH !!!!!

 
1st = Rm30 + BROOCH ( PILIHAN ANDA )

2nd = Rm20 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )

3rd = rm10 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )


Kengkawan yg berminat, sila KLIK SINI ye!
Mudah-mudahan adale rezeki aku....amin....

NoorAfzan Birthday Giveaway

Tengokkan hadiahnya, aku rasa sesuai sangatle kalau aku dapat....hehehehe....perasan kejap!

Aku dah join, korang bila lagi???

Jom join




sempena ulangtahun kelahirannya yang ke 25

Selamat Hari Jadi dik! Semoga segala urusan dipermudahkan untukmu!





zwani.com myspace graphic comments
Myspace Happy Birthday Comments & Graphics

zwani.com myspace graphic comments
Graphics for Happy Birthday Comments

So kengkawan yang berminat nak join, silalah terjah blog Simple Me ye!!

Zhaneez Craft : Giveaway Besar Punya!

Waaaahhhh...hati teruja sungguh tengok hadiah-hadiah yang ditawarkan oleh tuan punya blogshop,Anis


Meh kita memeriahkan giveaway ni kawan-kawan!




Sebelum tu nak wishlah Happy Birthday kat Anis, tuan punya Zhaneez Craft........Allah Selamatkan Kamu......AllahSelamatkan Kamu....Allah Selamatkan Zhaneez Craft Allah Selamatkan Kamu!
Semoga Zhaneez Craft akan lebih maju dalam bisnes dan menghasilkan karya kraf yang lebih kreatif!




zwani.com myspace graphic comments
Anis Haniza nama diberi,
Datang dari daerah Kluang,
Sangat kreatif empunya diri,
Oklah tu dik, boleh jana wang!

Zhaneez Craft nama blogshopnya,
Cantik menarik hasil idea,
Hati terpaut rambang plak mata,
Adoi Anis...akak nak beli semua!

Usia bertambah setahun lagi,
Jadi dewasa sudahlah pasti,
Doa Kak Ayu sentiasa iringi,
Semoga kejayaan sentiasa menanti!




zwani.com myspace graphic comments

Cadangan akak untuk menaiktaraf hasil kerja tangan Zhaneez Craft :

1. Gunakan bahan kraf yg pelbagai...nak kata jenis bahantu akak tak reti plak tapi maksudnya pelbagaikanlah bahan kraf tu!

2. Hasilkan craft yg lain daripada yg dijual oleh blogshop craft....so dgn cara ni dapat tarik perhatian  pelanggan utk membeli-belah kat Zhaneez Craft

3. Sesambil tu, rajin-rajinle buat promosi ye utk perkenalkan hasil kerja tangan Anis yang cute miut tu ye....

Ok Anis...all the best to u...Semoga segalanya dipermudahkan Allah.....

Giveaway From Damia

Caaaakkkk aaaa kat baby Damia! Happy Birthday to you Damia! Semoga mejadi anak yang solehah, yang dapat membahagiakan ibu dan ayah ye!

Ni Mama Damia datang nak join



Ramai betul baby nama Damia sekarang ni....hehehhe...lagipun makna Damia bijaksana, dah tentu jadi pilihan ibu dan ayah!

Ok...tak mo merepek,straight to the point....Aku nak ajak kawan-kawan join giveaway ni...


Nak tau syarat-syaratnya, klik aje kat sini ye!

Dalissa Sweet Treat Birthday Giveaway

Sape suka makan kek angkat tangan??? Kalau suka makan kek, dah tu dapat kek free pulak tu...nak tak???

Meh kita pakat-pakat join

Dalissa Sweet Treat 1st Giveaway


Jom kita check syarat-syaratnya :


1. Jadilah Follower Blog ni; DONE



2. Buat simple entry pasal giveaway ni kat blog masing-masing and describe kalau boleh pilih,korang nak kek yang mana satu; DONE, klu boleh nak Snickers Cheese Cake tu ye Anna!


3. Kalau boleh juga include Dalissa Sweet Treat dalam blog list korang; DONE

dan


4.Tinggalkan nama, contact number, address, email and blog link yang ada entry ni kat ruangan comment. DONE


 
3 org pemenang bertuah aku le tu!  akan menerima sebiji kek setiap seorang...adoi..kecur air liur tengok kek-kek hasil air tangan Anna ni...
 
Moist Chocolate Cake


Snickers Cheese Cake
 
Kek Lapis Asam Manis
 
dan juga handmade coin purse ni..pun hasil kerja tangan Anna jugak!
 

Ok kawan-kawan....silalah buat entry anda sekarang juga!KLIK sini tau!

m.e 1st Giveaway

Sungguh cantik di pagi hari,
Aku nak join giveaway ni!


anjuran


Ala tomei tomeinya hadiah kat atas tu,
Semuanya jadi idaman kalbu,
Siapa yang punya belumlah tahu,
Harap-harap adale rezeki aku!

Jangan segan, jangan silu,
Mulalah menaip jari jemarimu,
Buat entry sudahlah tentu,
Ada syarat lain,jom check dulu!

1.  Be my follower (who ever not yet my follower, please do so) :)

2. Add this blog to your blog link list

3. Write an entry about this Giveaway

4. In your entry, You must put above picture. Make sure the picture will also at your side bar. Link both picture (in the entry & at the side bar) to http://izzlinabdulmanan.blogspot.com/

5. After you had finish step 1 - 4, left your URL-link-1st-Giveaway & your email at this comment entry

Closing date will be on 23rd April 2010

Winner will be pick randoml

Apa tunggu lagi, silalah jengah link ini!

FabuLOVE Giveaway

Ting tong! Ting tong! Sape nak barang-barang cute ni FREE? Eh, ada ke yang nak bagi FREE? Kenapa??? Tak percaya?? Percayalaaahhhhhh........

Jom kita memeriahkan




Ok..meh kita closed up barang-barang kat atas tu.....

MinMin The Bear Bear nama diberi,
Kecomelannya sangat memukau hati!

Cards from Cute and Yummy,
Tak dpt yg atas, yg ini pun jadi!

Bear Bear Penanda Buku,
Ulat buku mcm aku suka sgtlah tu!

Dah semua kat atas tak de rezeki,
Aku rembat ajelah yang ni!

Oh....hadiah belum habis lagi....
Cubalah tengok senarai kat bawah ni!!!

And others - Cupcake Notebook, Crocheted Bag & Craft Book "Kraf Kertas" from Jasmine Her & Hazira Hamsah.


So kengkawan yang baik hati,
Meh kita join giveaway Cute and Yummy ni,
Apakah syarat-syaratnya lagi,,
Kalau nak tau u ols KLIK aje kat sini!