1st Giveaway Bazar Kerongsang

Rasanya masih belum terlambat aku nak join giveaway ni


Wah...cantik-cantik btollah kerongsang yg dijual kat blogshop ni!Tak caya pi tengok!!
Mari kita semak syarat-syaratnya :
Penyertaan dibuka kepada semua dengan 2 cara.

1) Bloggers
  • Buat entry berkenaan giveaway ini di blog masing2..
  • Menjadi Folower kepada BL =)
  • Jangan lupa.. letakkan link entry 1st GIVEAWAY BAZAR KERONGSANG di ruangan comment ini...
2) Email
  • Email kepada rakan-rakan anda mengenai 1st GIVEAWAY BAZAR KERONGSANG dan jangan lupa CC kepada yana_maliana@yahoo.com
So apa tunggu lagi,marilah pakat-pakat join giveaway ni!klik sini ok!

1 comments:



~YaNa~ said...

SALAM AYU.. AYU TELAH MENJADI PEMENANG GIVEAWAY NI... SILA BAGI NAMA DAN ALAMAT DI yana_maliana@yahoo.com untuk mendapat hadiah dari BAZAR KERONGSANG