Baby's Special Pose Contest

Sedang berblogwalking, ternampak ada satu lagi contest menarik untuk disertai




anjuran Aqilah's Heaven





Jom kita check jap syarat-syaratnya!


1. Add kan blog ini dalam blog anda and mesti jadik follower skali yer.. -DONE



2. Terbuka pd bb berusia 6 bln - 4 tahun sahaja - DONE

3. Copy gambar di atas, letakkan kat side bar uols n kene link kan kat entry contest ni ekk.. - DONE

4. Mesti uploadkan sekeping sahaja gambar pose menarik anak anda and citer sikit nape anda rase pose tuh menarik.. :)- DONE

5. Sila nyatakan nama anak, tarikh lahir, nama ibu n emel add ya.. - DONE

6. Contest bermula dr 26 Mac hingga 25 April 2010 nih, insyaAllah, keputusan akan di keluarkan pada 26 April 2010 nnt ya -MUDAH-MUDAHAN ADA REZEKI...AMIN

7. Yg paling penting, tgglkan entry anda di ruangan comment ya!!


Ok...ni gambar baby aku, Damia untuk dinilai oleh panel juri...;-D



NAMA BABY :WAN DAMIA AMANDA BT WAN FARID
TARIKH LAHIR : 4.10.2009
NAMA IBU : NOR AZLINA IDRIS

Aku rasa pose baby Damia kat atas tu menarik sebab itu kali pertama Damia dibawa bermandi manda dan posing dengan swimsuit. Masa gambar diambil Damia berada dalam dakapan Papanya.Damia jadi terpegun dan tertarik bila tengok air yang mengalir hasil ombak buatan di Bukit Gambang.......
Kengkawan yang nak join Klik sini ye!

1 comments:



aqilahheaven said...

ala.. kiut nyer.. nnt jgn lupe tulis traikh lahir anak ngan emel ok.. tq.. :)