Cabutan Bertuah Raflessia Collection

Adik manis Nurazimah Sabree sekali lagi buat cabutan bertuah....tapi kali ni kat blogshop dia plak...


Syarat-syarat yang perlu dipatuhi kalau nak join cabutan bertuah ni...check it out!!
syarat2nya.. sepert berikut:

1. follow this blog

2. letakkan banner di sidebar dan link kan sekali ye ke sini

3. letak kedua2 blog di blog list anda

4. tuliskan entry bertajuk "cabutan bertuah raflessia collection "

5. setelah siap segala2nya.. sila post link entry korang di ruangan post comment okiess..!

5 syarat ini harus diikuti okiess kawan2!!

So apa tunggu lagi....jomlah sama2 meriahkan giveaway adik Nurazimah ni!

KLIK SINI AJE untuk join!

1 comments:



Memory said...

salam..dah add kamu untuk lucky draw kat www.kedaimudah.com sorry lambat update sebab busy dgn kerja :)