Chibby Kun Shop March Giveaway

Mood untuk join giveaway sudah datangggg!!!Kali ni nak join giveaway kat sini plak


anjuran Aryn Salleh


Camne nak join???Meh ikut simple steps kat bawah ni
V
V
V
V
V
V
1) Jadi follower blogshop ryn ni. DONE
2) Copy paste je pitcha banner kat atas ni kat post korunk dan jgn lupa link ke post ini ye.- DONE
3) Buat post ringkas psl giveaway ryn ni kat blog korunk. Minta korunk tulis kat post korunk tu nasihat dan kata-kata semangat utk ryn memajukan & memperhebatkan lagi blogshop ryn ni. Segala kritikan dan saranan akan diterima dgn hati terbuka :)- DONE
4) Lepas dah buat post tu sila tinggalkan link blog korunk kat ruangan komen dibawah beserta nama & email okie!-DONE
Hanya 2 orang pemenang yang ryn cari dan pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah...hehe! Tapi akan ada seorang pemenang misteri yang ryn akan pilih sendiri berdasarkan post korunk yang ringkas tetapi menarik hati ryn. Hadiahnya? Rahsia...tapi akan diberitahu nanti, okie!
Tarikh akhir giveaway ini ialah pada 4 April 2010! Don't miss it

Cadangan akak utk blogshop Ryn :

1. Kena rajin blogwalking untuk promote blogshop Ryn ni...so baru org lain tahu akan kewujudan blogshop ni.

2. Rajin-rajin exchange link dgn blogshop yg lain.

3. Sebagai permulaan,boleh buat sale untuk tarik perhatian customer,sekali gus mempromosikan blogshop Ryn

4. Change layout blogshop Ryn kepada layout yang lebih menarik...pilihan warna layout yang terang sikit supaya dpt menarik perhatian pengunjung

Tu ajelah kot...all the best to you ye Ryn!!

0 comments: