Dalissa Sweet Treat Birthday Giveaway

Sape suka makan kek angkat tangan??? Kalau suka makan kek, dah tu dapat kek free pulak tu...nak tak???

Meh kita pakat-pakat join

Dalissa Sweet Treat 1st Giveaway


Jom kita check syarat-syaratnya :


1. Jadilah Follower Blog ni; DONE



2. Buat simple entry pasal giveaway ni kat blog masing-masing and describe kalau boleh pilih,korang nak kek yang mana satu; DONE, klu boleh nak Snickers Cheese Cake tu ye Anna!


3. Kalau boleh juga include Dalissa Sweet Treat dalam blog list korang; DONE

dan


4.Tinggalkan nama, contact number, address, email and blog link yang ada entry ni kat ruangan comment. DONE


 
3 org pemenang bertuah aku le tu!  akan menerima sebiji kek setiap seorang...adoi..kecur air liur tengok kek-kek hasil air tangan Anna ni...
 
Moist Chocolate Cake


Snickers Cheese Cake
 
Kek Lapis Asam Manis
 
dan juga handmade coin purse ni..pun hasil kerja tangan Anna jugak!
 

Ok kawan-kawan....silalah buat entry anda sekarang juga!KLIK sini tau!

0 comments: