FabuLOVE Giveaway

Ting tong! Ting tong! Sape nak barang-barang cute ni FREE? Eh, ada ke yang nak bagi FREE? Kenapa??? Tak percaya?? Percayalaaahhhhhh........

Jom kita memeriahkan




Ok..meh kita closed up barang-barang kat atas tu.....

MinMin The Bear Bear nama diberi,
Kecomelannya sangat memukau hati!

Cards from Cute and Yummy,
Tak dpt yg atas, yg ini pun jadi!

Bear Bear Penanda Buku,
Ulat buku mcm aku suka sgtlah tu!

Dah semua kat atas tak de rezeki,
Aku rembat ajelah yang ni!

Oh....hadiah belum habis lagi....
Cubalah tengok senarai kat bawah ni!!!

And others - Cupcake Notebook, Crocheted Bag & Craft Book "Kraf Kertas" from Jasmine Her & Hazira Hamsah.


So kengkawan yang baik hati,
Meh kita join giveaway Cute and Yummy ni,
Apakah syarat-syaratnya lagi,,
Kalau nak tau u ols KLIK aje kat sini!

1 comments:



ezyane said...

Hello!

Thanks for joining my Fabulove Giveaway. I'm here to read your post. :)

Good luck

E