Zhaneez Craft : Giveaway Besar Punya!

Waaaahhhh...hati teruja sungguh tengok hadiah-hadiah yang ditawarkan oleh tuan punya blogshop,Anis


Meh kita memeriahkan giveaway ni kawan-kawan!




Sebelum tu nak wishlah Happy Birthday kat Anis, tuan punya Zhaneez Craft........Allah Selamatkan Kamu......AllahSelamatkan Kamu....Allah Selamatkan Zhaneez Craft Allah Selamatkan Kamu!
Semoga Zhaneez Craft akan lebih maju dalam bisnes dan menghasilkan karya kraf yang lebih kreatif!




zwani.com myspace graphic comments
Anis Haniza nama diberi,
Datang dari daerah Kluang,
Sangat kreatif empunya diri,
Oklah tu dik, boleh jana wang!

Zhaneez Craft nama blogshopnya,
Cantik menarik hasil idea,
Hati terpaut rambang plak mata,
Adoi Anis...akak nak beli semua!

Usia bertambah setahun lagi,
Jadi dewasa sudahlah pasti,
Doa Kak Ayu sentiasa iringi,
Semoga kejayaan sentiasa menanti!




zwani.com myspace graphic comments

Cadangan akak untuk menaiktaraf hasil kerja tangan Zhaneez Craft :

1. Gunakan bahan kraf yg pelbagai...nak kata jenis bahantu akak tak reti plak tapi maksudnya pelbagaikanlah bahan kraf tu!

2. Hasilkan craft yg lain daripada yg dijual oleh blogshop craft....so dgn cara ni dapat tarik perhatian  pelanggan utk membeli-belah kat Zhaneez Craft

3. Sesambil tu, rajin-rajinle buat promosi ye utk perkenalkan hasil kerja tangan Anis yang cute miut tu ye....

Ok Anis...all the best to u...Semoga segalanya dipermudahkan Allah.....

0 comments: