Contest Baca London:Menang London

Nak join..nak join....



Menarik betul akak tengok hadiahnya, tu yang akak teruja nak join contest ni!

Dalam banyak-banyak entry, akak paling suka entry ini


sebab

1.  walau di mana kita berada, kita tetap teringatkan negara tercinta. Bak kata pepatah, hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri...baik di negeri sendiri.Walau buruknya negeri sendiri, tapi bila duduk jauh, yang buruk itulah juga yang dikenang.  

2. bila jauh di perantauan, kita akan bandingkan dengan segala kesenangan yang ada di negera kita....tapi, dari situlah kita dapat timba pengalaman....kalau tidak, tak akan ada pengalaman kan.....susah senang di negara orang, InsyaAllah bila dah balik semula ke Malaysia adik lebih tabah hadapi segala dugaan kat sini.

3. daripada pembacaan akak yang tak pernah pi London ni, bagus jugak adik bagitau camne keadaan kat London tu...apa yang ada, apa yang tak de kalau banding dengan Malaysia...yang baik kita ikut, yang buruk kita jauhi..tq for sharing!

ALL THE BEST TO U!

Akak dapat tahu contest ni dari MALAYSIA GIVEAWAY

3 comments:



Mommyyus said...

hye..salam perkenalan. hehe, saye pun join contest ni. al d best!

Long Haffiz Long Hassan said...

result kontest London dh kuar..thniah kepada semua peserta!! trimas sbb join gk.. :D

sweetsal said...

salam kenal...sila ke blog saya..ada entri baru..nk minta pendapat dan komen..tkasih