Giveaway From Us


Ibu Damia, Nana sekali lagi anjurkan giveaway...kali ni aku harap adale rezeki aku sebab closing date GA ni jatuh pada hari besday aku! Hihihi...kalau menang, memanglah bermakna sungguh besday aku tahun ni! Amin....

Jom check syarat-syaratnya yang tersangat sempoi...rugi kalau tak join!!

1. jadi follower

2.buat simple entry pasal giveaway ni tajuk : Giveaway From Us

3. upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry ni

3.tinggalkan link giveaway korang kat entry ni

Yang bestnya...part hadiah tu....
Best...best.....dptlah aku berjalan sakan ke Melaka cuti sekolahni kalau dapat hadiah tu....

TARIKH TUTUP GIVEAWAY : 23 MAY 2010

Berminat...klik aje sini!

0 comments: