Hadiah Sudah Mari!!!



Sape nak sabun herba free?? Sabun lulur lagi! boleh buat kulit jadi halus...mulus....wangi....Wowww....akak nak..nak!!!
Kalau u ols pun nak jugak, meh kita meriahkan giveaway ni ye!

Boleh klik kat sini


Syarat-syarat nak join pun senang sangat....

1)menjadi followers chekjuaino.

2)buatkan satu post promosi chekjuaino di blog anda dengan amik gambar nie...


3)dah siap tinggalkan komen di chat box..chekjuaino akan tengok...


4) yang paling"ape yg penting" ADD kan le blog ni di blog list anda .


Sapa yang bertuah akan dihubungi oleh pihak kami setelah undian dibuat.


Tarikh tutup : 20 May 2010

Apa tunggu lagi,cepatlah join!!!1

0 comments: