Pink Vintage Giveaway


Pn Ira yang memang terkenal dengan hasil kerja tangannya yang mabeles buat giveaway ni sempena hari jadinya

Selamat Hari Lahir buat Pn Ira!!

Semoga dipanjangkan umur, dipermudahkan Allah dalam segala urusan dan berjaya dalam apa jua yang dilakukan ye!


so aku sangat teruja nak join!



Meh kita check dulu syarat-syaratnya : (kena buat semua tau, kalau tak kena reject!)

1. perlu letak comment dlm entry INI SAHAJA.. komen kat shoutbox, email tak diambil kira.. simple je..-OK,DONE

 
2. WAJIB jadi follower sy.- DONE OSO
 
3. perlu buat satu ENTRY pasal GA ni.. buat la mcmna sekali pun..tpi mesti consist semua kat bawah ni.. (kejam2.. kasi byk kerja pulak. )..klw tak cukup criteria kat bawah.. automatic terbatal dari penyertaan.. relax la kawan2...ni baru la thrill..nak tgk sapa yg sanggup sapa yg tak.. kekeke.. (sila tarik diri awal2)

a) mcmna dpt tau blog Pink Vintage yg sungguh menawan ni (perasan sikit nooo)

    Ayu dapat tau blog Pink Vintage ni dari Malaysia Giveaway sebab perasan ada giveaway kat sini...(ni jujur punya jawapan!)

b) apa pendapat anda tentang blog Pink Vintage ni? pjg @ pendek doesn't matter k.

    Sangat teruja dengan bakat yang dianugerahkan Allah kepada Pn Ira...macam Ayu ni yang keras tangan,memang terpikat betullah bila tengok hasil kerja tangan Pn Ira yang sangat menarik dan mengkagumkan! keep up the good work dear!

c) kekerapan anda melawat blog Pink Vintage

    Secara jujurnya, ini adalah pertama kali Ayu sampai kat blog Pink Vintage ni..pasni akan kerap jengah sini walaupun tak menang giveaway ni sebab hati dah tertarik tengok hasil kerja tangan Pn Ira.

d) andaikata anda yg menang..apa yg akan anda buat???

    Alhamdulillah...bersyukur sangat-sangat kepada Allah yang memberikan rezeki ini...juga terima kasih banyak-banyak kepada Pn Ira yang sudi menganjurkan giveaway ni serta sudi bagi hadiah free aje......

0 comments: